Vitalno in sproščeno


49.90
Maja Kosmačin
Tečaj vodi Maja Kosmačin
01:15 ur tečaja
3 lekcij
Current Status
Not Enrolled
Cena
EUR49.90
Get Started

O tečaju

Zdravje in vitalnost na delovnem mestu. Vsak od nas se srečuje z različnimi bolečinami v telesu, glede na njegov način dela (sede, stoje), z glavoboli, nestrpnjostjo, preobremenitvijo, stresom, izčrpanostjo, pomanjkanjem energije, z občutkom, da ne moreš več razmišljati, ker je vsega preveč, … Ali se kdaj
vprašate, ali je lahko drugače? Seveda lahko, v našem aktivnem druženju bomo spoznali vaje, s katerimi razbremenimo telo in odpravimo bolečine, pripeljejo mir in boljšo koncentracijo, kreativnost in veselje. Aktivno se bomo sproščali in dihali. Spoznavali bomo sebe, kako delujemo in kaj nam prinaša stres. Smo pripravljeni? Gremo!

Predogled tečaja

Kaj se boste naučili?

  • Kako pripeljemo harmonijo v naše življenje in kaj se dogaja s telesom, ko smo v stresu, čustveno obremenjeni in s polno glavo misli.
  • Preproste in zelo učinkovite vaje za določen stil dela – vaje stoje, na stolu, ki nam pomagajo pri vseh nevšečnostih, napetostih in bolečinah.
  • Preproste metode dihanja, ki nas sprostijo, omogočijo večjo pretočnost telesa in koncentracijo.

Komu je tečaj namenjen?

Za prav vse.

Cilj vsebine

Zdravje, vitalnost, sproščenost in energetsko polno delovno okolje. Stres nam povzroča, da dolgoročno zbolimo in izgubljamo potrebno vitalnost in energijo. Kako zavrteti kolesje v pravo smer, za dolgo zdravo življenje.


Tečaji s podobno vsebino